Web Mail Anasayfa

Oca

E-İMZANIZI ODAMIZDAN ANINDA TESLİM ALABİLİRSİNİZ

DEĞERLİ ÜYEMİZ,

TÜRMOB'UN E-İMZA PROJESİ KAPSAMINDA, ODAMIZ İLE ELEKTRONİK BİLGİ GÜVENLİGİ A.Ş (E-GÜVEN) ARASINDA ANLAŞMA İMZALANMIŞTIR.

ANLAŞMA GEREĞİ E-İMZA ALMAK İSTEYEN MESLEK MENSUBU, ADAY MESLEK MENSUBU ve TÜRMOB ÜYESİ OLMAYAN GERÇEK KİŞİLER (Avukat, Doktor, Veteriner Hekim gibi),

http://www.turmobeimza.com.tr WEB SAYFASINDAN ONLİNE BAŞVURU VE ÖDEMELERİNİ  GERÇEKLEŞTİRDİKTEN SONRA,  ODAMIZA BİZZAT KENDİLERİ GELEREK HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN E-İMZALARINI TESLİM ALABİLECEKLERDİR.

TÜRMOB ÜYESİ OLMAYAN GERÇEK KİŞİLERİN BAŞVURU SONRASINDA FAALİYET BELGESİ ASLI, İMZA SİRKÜLERİ, KİMLİK ve SERTİFİKA SÖZLEŞMESİNİ DOLDURARAK ODAMIZA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDIR.

NOT: YASA GEREĞİ E-İMZANIN KİŞİNİN KENDİSİNE TESLİM EDİLMESİ ZORUNLU OLDUĞUNDAN BAŞKASI ADINA TESLİM ALINMASI YASAKTIR.

AYRINTI BİLGİ İÇİN 444 55 75 Dahili: 6

Üye Girişi   Kapat