Web Mail Anasayfa

Yüksek Lisans Duyurusu KOÜ

> Daha önce yapılan duyuru ile 1-19 Temmuz 2019 tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi tarafından Yüksek Lisans Programlarına dair ön kayıtlar alınmıştır.

> Yapılan ilk duyuruda yüksek lisans kayıt ücretleri ilan edilmiştir.

> Bu süreçte, Odamız üyelerinin ve stajyerlerinin ödeyecekleri yüksek lisans eğitimi ücretlerinde indirim sağlanması yönünde Odamız ve Kocaeli Üniversitesi arasında görüşmeler başlamıştır.

> Bu görüşmeler sonucunda gerekli anlaşmalar yapılmış olup; protokolünün imzalanması  aşamasına gelinmiştir.

> BU NEDENLE, KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ BÜNYESİNDE HERHANGİ BİR YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA ÖN KAYIT YAPTIRAN ÜYELERİMİZİN VE STAJYERLERİMİZİN, DERS SEÇME İŞLEMLERİNİ YAPMALARI ANCAK HARÇ YATIRMAMALARI, HARÇ İŞLEMLERİNİ PROTOKOLÜN İMZALANMASINI TAKİBEN ODAMIZCA YAPILACAK DUYURU SONRASI TAMAMLAMALARI HALİNDE, BU ÜYE VE STAJYERLERİMİZ SÖZ KONUSU İNDİRİMDEN YARARLANABİLECEKTİR.

Üye Girişi   Kapat
Stajyer Girişi   Kapat